Ilmainen
analyysi
Yritys

Kaikki ovat oikeutettuja hyvään palveluun

Teemme asioita mutkattomasti

Me WordPressTrust -tiimiläiset emme halua tehdä asioista mutkikkaita, tykkäämme yksinkertaisista ja toimivista asioista. Me emme tule pommittamaan sinua lukuisilla teknisillä kysymyksillä ja saa sinua tuntemaan oloasi turhautukseesi. Sinun ei tarvitse tietää tekniikasta mitään, me olemme sitoutuneet pitämään asisat yksinkertaisena, jolloin sinun on helppo asioida kanssamme.

Vaikka olemmekin teknisesti päteviä ja osaamme WordPressin hostingin ja ylläpidon kokonaisvaltaisesti, et tarvitse kanssamme teknistä osaamista lainkaan, jätä se meidän huoleksemme, niin on jo tehnyt sadat yritykset vuosien ajan. WordPressTrust on täysin Saleslion Suomi Oy:n omistama WordPress palveluihin keskittynyt yritys.

Palveluasenteemme

Asiakaspalvelu ei ole osasto, vaan se on tahtotila! Se on motto joka ohjaa meitä arkipäivässä. Asiakkaamme maksaa palkkamme. Me emme olisi olemassa ilman asiakkaitamme ja meillä jokainen roolistaan riippumatta tietää tekevänsä työtä asiakkaidemme saaman lisäarvon kasvattamiseksi. Me autamme sinua kaikkeen WordPress asioihin liittyvissä kysymyksissä.

Ota yhteyttä

Temppelikatu 14 A

00100 Helsinki

 

Puhelin: 010 320 33220

asiakaspalvelu@wordpresstrust.fi

Työpaikat

Etsimme jatkuvasti ammattilaisia ja loistavan palveluasenteen omaavia ihmisiä tiimiimme. Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi, osoitteeseen:

 

asiakaspalvelu@wordpresstrust.fi